Missio: Jakaa aasialainen ruokakulttuuri maailman kanssa!

Visio:

  • Tarjota työntekijöille parempia uramahdollisuuksia ja jalusta yrittäjyydelle

  • Tarjota asiakkaille tuotteita ja palveluita, joita he odottavat ja palaavat jatkuvasti hakemaan lisää

  • Rakentaa maailmanlaajuinen aasialainen ruokabrändi

Arvot:

  • Asiakkaat ensin

  • Muutoksen omaksuminen

  • Elinikäinen oppiminen

  • Rehellisyys

  • Intohimo

Etsimme aina aktiivisesti kumppaneita, jotka jakavat filosofiamme ja haluavat rakentaa maailmanlaajuisen ruokabrändin kanssamme.

Yrityksemme Spartao Oy on johtava 2018 Suomessa perustettu catering-yritys, jonka alaisuudessa toimii 11 Itsudemo sushibuffet -ravintolaa ja yli 50 Itsudemo sushibaaria ympäri maan. Menestyksen salaisuus on innovatiivinen liiketoimintamalli. Vuonna 2022 aiomme laajentaa vaikutustamme muihin Euroopan maihin. Etsimme aina aktiivisesti kumppaneita, jotka jakavat filosofiamme ja haluavat rakentaa maailmanlaajuisen ruokabrändin kanssamme.

Liity meidän joukkoon

Spartao Oy:ssä uskomme, että yrityksen menestymisen avain ovat tyytyväiset työntekijät ja asiakkaat. Me työnantajana haluamme pitää työntekijöistämme hyvää huolta ja olla aidosti kiinnostuneita jokaisesta työntekijästämme. Kaikkia työntekijöitä kohdellaan tasa-arvoisesti ja monimuotoisuutta kunnioittaen. Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät töissä. Tällä hetkellä työllistämme noin 400 työntekijää ja tavoitteenamme on olla isoin työnantaja sushialalla.  Koulutamme työntekijöillemme alusta alkaen sushin teon salat, joten sinulla ei ole pakko olla aikaisempaa kokemusta alalta. Teemme sinusta sushiammattilaisen ennen kuin huomaatkaan. Toimimme Suomessa kymmenillä paikkakunnilla ja etsimme sushibareihin uusia kokkeja ja esimiehiä jatkuvasti ympäri maata. Meillä on mahdollista työskennellä vain englanniksi, emme vaadi suomen taitoa. Espoossa sijaitsevat pääkonttori ja tehdas tarjoavat lisää uramahdollisuuksia.

Olemme avanneet Whistleblower-ilmoituskanavan, jota nykyiset tai entiset työntekijät, työnhakijat tai muut sidosryhmät voivat käyttää mahdollisen laittoman tai epäeettisen toiminnan raportointiin.

Kanavaan pääsee tästä linkistä:

https://www.firstwhistle.fi/spartao

Lisätietoa:

https://www.juuriharja.fi/en/for-whistleblower-faq

Jos kiinnostuit yhteistyöstä, meistä olisi mahtavaa kuulla sinusta!